AIKATAULU

Helsinki Twilight Run on koko perheen juoksutapahtuma hämärtyvässä kesäillassa. Kisapaikkana on Hietaniemen Uimarannan ympäristö.

 

Illan avaa Hietsun rannalla lasten (alle 15-vuotiaille) juoksut.

5 kilometrin kävely sekä 10 kilometrin ja puolimaratonin juoksut starttaavat näiden jälkeen ja suoritusaikaa näissä lajeissa on kolme tuntia. Puolimaraton ja 10 km ovat virallisesti mitattuja ja sopivat niin harrastemieliseen hupijuoksemiseen kuin myös totiseen kisailuun.
 

Alustava aikataulu 2022
Klo 18.45 Kids Run Helsinki Beach 400 m 
Klo 19.00 Kids Run Helsinki Beach 800 m
Klo 20.30 Puolimaraton, 10 km ja 5 km kävely

TAPAHTUMAINFO

AIKATAULU

YLEISTÄ

REITTI

 

YLEISTÄ

 • Päivämäärä: 30.7.2022

 • Kisakeskus: Hietaranta, Helsinki.
  Tapahtuma-alueen kartan löydät täältä.

 • Numeroiden haku: Numeroiden haku tapahtuu Hietarannan tapahtuma-alueelta kisapäivänä klo 17.00-20.00. Tulet saamaan 29.7. mennessä sähköpostilla tiedon omasta numerostasi.

  Kun saavut kisatoimistolle noutamaan numeroasi, otathan tämän dokumentin esille ja esistähän numerosi dokumentista. Numero löytyy viestin alaosasta. 

  Mikäli et saa viestiä, saat numeron omalla nimelläsi.

  Voit noutaa myös ystäväsi numeron esittämällä hänen kilpailunumeronsa hänelle lähetetystä viestistä
  .

  Kiinnitäthän kilpailunumeron juoksuasusi etupuolelle neljästä kulmasta ja varmistat, että numero on esillä koko matkan ajan.

   

 • Tuubihuivi ja mitali: Helsinki Twilight Run & Walk -osallistumismaksu sisältää tuubihuivin sekä mitalin.
  Saat huivin noutaessasi juoksunumeroasi.
  Mitali jaetaan maaliintulijoille.

   

 • Ilmoittautuminen: Ilmoittautumisen voit tehdä ilmoittautumissivun kautta 28.7. saakka. Tämän jälkeen kisapäivänä onnistuu jälki-ilmoittautuminen kisatoimistossa. Katso alempi kohta "Jälki-ilmoittautuminen".
   

 • Jälki-ilmoittautuminen: Jälki-ilmoittautuminen tapahtumaan onnistuu kisatoimistossa tapahtumapäivänä klo 17.00-20.00 (HUOM! Lasten juoksujen jälki-ilmoittautuminen päättyy jo klo 18.00).

 

 • Reitti on virallisesti mitattu. Reittikarttaan ja tapahtuma-alueen karttaan voit tutustua täältä. Reitti on merkattu hyvin merkintänauhalla sekä ohjausmerkeillä. Reitillä on liikenteenohjaajia sekä jokainen kilometri on tarkistusmitattu ja merkattu kilometrikyltein.

 

 • Ajanotto 10 km:llä ja puolimaratonilla (5 km kävelyssä ei ajanottoa). Maksimiaika on kolme tuntia.

 • Sarjat 10 km ja puolimaratonin matkoilla sarjoina miehet yleinen, naiset yleinen sekä M50 ja N50. 

 • Huolto: maalissa ja reitillä. Reitin juoma-asemat ovat alustavasti:
  5 km matka - Juomapiste 3 km kohdalla ja maalissa
  10 km matka - Juomapiste 4,5 km + 7 km + maalissa
  21,1 km matka - Juomapiste 4,5 km + 7 km + 10 km + 14,5 km + 18 km + maalissa

   

 • Pukuhuoneet löytyvät maali- ja lähtöalueelta. Suosittelemme kuitenkin saapumaan valmiiksi juoksuasussasi ja välttämään pukutilojen käyttöä, mikäli mahdollista.
   

 • Varustesäilytys: Osallistujille veloitukseton ja löytyy lähtöalueen läheltä kisatoimistolta. Varustesäilytys on avoinna klo 17.00-23.30 tapahtumapäivänä.
   

 • Parkkipaikat ja julkinen liikenne: Parkkipaikkoja on alueella rajoitetusti, mutta julkisilla pääsee hyvin paikalle. Mikäli kuitenkin saavut autolla, suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Julkisen liikenteen tiedot kannattaa tsekata Reittioppaasta: www.hsl.fi.
   

 • Kuvat: Kuvia tapahtumasta päivitetään tänne tapahtuman jälkeen!

 • Tulokset 2021

 • Tulokset (2020) löydät täältä

 • Tulokset (2019) löydät täältä
   

 • Osallistumisen peruutus: Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.
   

 • Osallistumisen siirto: Osallistumisen siirto on mahdollista

  1. Seuraavan vuoden tapahtumaan
  Lääkärintodistuksella on mahdollista siirtää osallistuminen seuraavaan vuoteen 5 euron siirtomaksua vastaan 14.7.2022 mennessä. Tämän jälkeen siirtomaksu seuraavan vuoden tapahtumaan on 10 euroa. Siirto on tehtävä viimeistään 29.7.2022.

  2. Toiselle henkilölle
  Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle (23.7.2022 mennessä). Siirtotilanteessa hyvitämme siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

  Huom! Liikuntaeduilla tehtyä maksua ei voi siirtää toiselle henkilölle.

  3. Toiseen tapahtumaan

  Osallistuminen on mahdollista siirtää saman vuoden toiseen Runner'a High:n tapahtumaan (29.7.2022 mennessä). Siirtotilanteessa hyvitämme kohdetapahtuman siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu kohdetapahtumassa on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

  Miten teen siirron?

  Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan, toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä sähköpostitse tapahtumat@runhigh.fi.

  Tarvitsemme siirtoasi varten sähköpostiviestissä seuraavat tiedot:
  -Alkuperäisen ilmoittautujan nimen
  -Siirron saajan nimen (mikäli siirto tehdään toiselle henkilölle)
  -
  Mihin tapahtumaan siirto tehdään

  Siirtopyynnön jälkeen saat sähköpostitse ohjeet siirron saajan ilmoittautumista varten.

 • Force Majeure
  Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai sitä ei pystytä järjestämään ylivoimaisen esteen johdosta, järjestäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa ilmoittautumismaksuja. Järjestäjä ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat tapahtuman peruuttamisesta tai siirtämisestä toiseen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi. Ylivoimaisena esteenä pidetään järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi hirmumyrsky, muu poikkeuksellinen säätila, yleiseen turvallisuuteen tai järjestykseen vaikuttava poikkeustila, viranomaisen antama määräys tai muu ylivoimainen este tapahtuman järjestämiselle

 

LASTEN JUOKSU

Kids Run Helsinki Beach on osa Kids Run Helsinki -tapahtumasarjaa ja avaa Helsinki Twilight Run -juoksuillan! Juoksu on suunnattu alle 15-vuotiaille juoksijan aluille. Matkana on 7-vuotiaille ja nuoremmille 400 metriä ja yli 7-vuotiaille 800 metriä ja juoksu käydään Hietsun hiekalla! Jokainen osallistuja saa mitalin ja pientä purtavaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Kids Run Helsinki Beachiin Kids Run Helsingin nettisivuilla.

5 KM KÄVELY

Viiden kilometrin kävelyyn ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta. Tärkeintä on mukava fiilistely ja kesäillasta nautiskelu. Kävelyssä ei oteta aikaa ja sen voi suorittaa täysin omaan tahtiin. Myös lastenvaunut ja pyörätuolit ovat sallittuja viidellä kilometrillä.

10 KM JUOKSU

10 kilometrin juoksu on virallisesti mitattu reitti Helsingin Seurasaarenselän maisemissa. Juoksu houkuttelee paikalle Suomen parhaimmiston lisäksi myös kaikentasoisia kuntojuoksijoita. 10 kilometrin juoksun maksimisuoritusaika on kolme tuntia!

PUOLIMARATON

Puolimaraton on kaksi kierrosta, joista ensimmäinen on sama kuin 10 kilometrin juoksijoilla. Toisella kierroksella Ruoholahdessa juostaan lisälenkki jollasaadaan tarvittava 21,1 km matka täyteen. Puolimaraton on virallisesti mitattu ja kympin tapaan tulee houkuttelemaan paikalle kansallisia kärkijuoksijoita sekä kuntoilijoita ja harrastelijoita. Maksimisuoritusaika on kolme tuntia!

Lataa tästä vuoden 2021 reittikartat (2022 kartat päivitetään lähempänä tapahtumaa):

Twilight_5km_13072021_2.jpg
Twilight_10km_13072021_2.jpg
Twilight_half_13072021_2.jpg