AIKATAULU

Helsinki Twilight Run on koko perheen juoksutapahtuma hämärtyvässä kesäillassa. Kisapaikkana on Hietaniemen Uimarannan ympäristö.

 

Illan avaa Hietsun rannalla lasten (alle 13-vuotiaille) juoksut. 5 kilometrin kävely sekä 10 kilometrin ja puolimaratonin juoksut starttaavat näiden jälkeen ja suoritusaikaa näissä lajeissa on kolme tuntia. Puolimaraton ja 10 km ovat virallisesti mitattuja ja sopivat niin harrastemieliseen hupijuoksemiseen kuin myös totiseen kisailuun.
 

Aikataulu 2020
Klo 19.30 Kids Run Helsinki Beach 400 m 
Klo 19.45 Kids Run Helsinki Beach 800 m
Klo 20.30 Puolimaraton, 10 km ja 5 km kävely starttaavat

TAPAHTUMAINFO

AIKATAULU

YLEISTÄ

REITTI

 

YLEISTÄ

 • Päivämäärä: 1.8.2020

 

 • Kisakeskus: Hietaranta. Tapahtuma-alueen kartan löydät täältä.

 

 • Numeroiden haku: Numeroiden haku tapahtuu Hietarannan tapahtuma-alueelta kisapäivänä klo 17.00-20.00. Voit noutaa myös ystäväsi numeron. Tulet saamaan 31.7. mennessä tekstiviestin/emailin omasta numerostasi. Otathan tämän dokumentin esille numeroa noutaessasi. Mikäli et saa viestiä, saan numeron omalla nimelläsi. Kiinnitäthän kilpailunumeron juoksuasusi etupuolelle
   

 • Osallistujalista: löytyy täältä!
   

 • Paita ja mitali: Helsinki Twilight Run & Walk -osallistumismaksu sisältää tapahtumapaidan sekä mitalin. Saat paidan noutaessasi juoksunumeroasi. Mitali jaetaan maaliintulijoille.
   

 • Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan 15.12.2019 ja ilmoittautumisen voit tehdä ilmoittautumissivun kautta 30.7. saakka.
   

 • Jälki-ilmoittautuminen: Jälki-ilmoittautuminen tapahtumaan onnistuu kisatoimistossa tapahtumapäivänä klo 17.30-20.00.

 

 • Reitti on virallisesti mitattu. Reittikarttaan ja tapahtuma-alueen karttaan voit tutustua täältä. Reitti on merkattu hyvin merkintänauhalla sekä ohjausmerkeillä. Reitillä on liikenteenohjaajia sekä jokainen kilometri on tarkistusmitattu ja merkattu kilometrikyltein.

 

 • Sähköinen ajanotto 10 km:llä ja puolimaratonilla (5 km kävelyssä ei ajanottoa). Maksimiaika on kolme tuntia.

 

 • Huolto: maalissa ja reitillä. Reitin juoma-asemat ovat 3,5 km, 6,5 km, 13,5 km ja 17,6 km kohdalla.

 • Tulokset (2020) löydät pian täältä

 • Tulokset (2019) löydät täältä
   

 • Siirrot: Sairastapauksissa siirto seuraavan vuoden tapahtumaan onnistuu lääkärintodistuksella ja 5 € siirtomaksulla. Lääkärintodistus tulee olla toimitettu sähköisesti 31.7.2020 mennessä osoitteeseen tapahtumat @ runhigh.fi. Siirto toiselle henkilölle tai toiseen vuoden 2020 tapahtumaan onnistuu 5 € siirtomaksulla. Ota tällöin yhteys: tapahtumat @ runhigh.fi
   

 • Osallistumisen peruutus: Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.

 • Suihkut ja pukuhuoneet löytyvät maali- ja lähtöalueelta. 

 • Tavarasäilytys: Ilmainen ja löytyy lähtöalueelta. Tavarasäilytys on avoinna klo 16.30-23.30 tapahtumapäivänä.

 • Parkkipaikat ja julkinen liikenne: Parkkipaikkoja on alueella rajoitetusti, mutta julkisilla pääsee hyvin paikalle. Julkisen liikenteen tiedot kannattaa tsekata Reittioppaasta: www.hsl.fi.

 

LASTEN JUOKSU

Kids Run Helsinki Beach on osa Kids Run Helsinki -tapahtumasarjaa ja avaa Helsinki Twilight Run -juoksuillan! Juoksu on suunnattu alle 13-vuotiaille juoksijan aluille. Matkana on 7-vuotiaille ja nuoremmille 400 metriä ja yli 7-vuotiaille 800 metriä ja juoksu käydään Hietsun hiekalla! Jokainen osallistuja saa mitalin ja Raikastamon mehun!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Kids Run Helsinki Beachiin Kids Run Helsingin nettisivuilla.

5 KM KÄVELY

Viiden kilometrin kävelyyn ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta. Tärkeintä on mukava fiilistely ja kesäillasta nautiskelu. Kävelyssä ei oteta aikaa ja sen voi suorittaa täysin omaan tahtiin. Myös lastenvaunut ja pyörätuolit ovat sallittuja viidellä kilometrillä.

10 KM JUOKSU

10 kilometrin juoksu on virallisesti mitattu reitti Helsingin Seurasaarenselän maisemissa. Juoksu houkuttelee paikalle Suomen parhaimmiston lisäksi myös kaikentasoisia kuntojuoksijoita. 10 kilometrin juoksun maksimisuoritusaika on kolme tuntia!

PUOLIMARATON

Puolimaraton on kaksi 10,55 kilometrin rinkiä höystettynä eli molemmilla kierroksella tulee Ruoholahdessa pieni lisälenkki. Puolimaraton on virallisesti mitattu ja kympin tapaan tulee houkuttelemaan paikalle kansallisia kärkijuoksijoita sekä kuntoilijoita ja harrastelijoita. Maksimisuoritusaika on kolme tuntia!

Lataa tästä reittikartat: