top of page

AIKATAULU

Helsinki Twilight Run on koko perheen juoksutapahtuma hämärtyvässä kesäillassa. 

 

Illan avaa lasten (alle 15-vuotiaille) juoksut.

5 kilometrin kävely sekä 5 kilometrin, 10 kilometrin ja puolimaratonin juoksut starttaavat näiden jälkeen ja suoritusaikaa näissä lajeissa on kolme tuntia. Matkat ovat virallisesti mitattuja ja sopivat niin harrastemieliseen hupijuoksemiseen kuin myös totiseen kisailuun.
 

Aikataulu 2023
Klo 18.45 Kids Run Helsinki Beach 400 m 
Klo 19.00 Kids Run Helsinki Beach 800 m

Klo 20.15 Puolimaraton
Klo 20.30 10 km, 5 km ja 5 km kävely

TAPAHTUMAINFO

AIKATAULU

YLEISTÄ

REITTI

Program for the day

YLEISTÄ

 • Päivämäärä: 29.7.2023

 • Kisakeskus: Hietarannan Uimaranta (Hiekkarannantie 11, Helsinki)

 • Numeroiden haku: Numeroiden haku tapahtuu kilpailutoimistosta tapahtumapäivänä. Kilpailutoimisto sijaitsee lähtö- ja maalialueen läheisyydessä Hietarannan uimarannalla. Kilpailutoimisto on avoinna tapahtumapäivänä klo 17.00-20.00. Voit noutaa numerosi tapahtumaan klo 17.00-20.00 välisenä aikana. Huom! Jälki-ilmoittautuminen päättyy jo 19.45.

  Tulet saamaan 28.7. mennessä sähköpostilla tiedon omasta numerostasi. Kun saavut kisatoimistolle noutamaan numeroasi, otathan tämän dokumentin esille ja esitäthän numerosi dokumentista. Numero löytyy viestin alaosasta. Mikäli et saa viestiä, saat numeron omalla nimelläsi.
  Voit noutaa myös ystäväsi numeron esittämällä hänen kilpailunumeronsa hänelle lähetetystä viestistä.

  Kiinnitäthän kilpailunumeron juoksuasusi etupuolelle neljästä kulmasta ja varmistat, että numero on esillä koko matkan ajan.
   

 • Tuubihuivi: Helsinki Twilight Run & Walk -osallistumismaksu sisältää tuubihuivin.
  Saat huivin noutaessasi juoksunumeroasi.

   

 • Ilmoittautuminen: Ilmoittautumisen voit tehdä ilmoittautumissivun kautta 27.7. saakka. Tämän jälkeen kisapäivänä onnistuu jälki-ilmoittautuminen kisatoimistossa. Katso alempi kohta "Jälki-ilmoittautuminen".
   

 • Jälki-ilmoittautuminen: Jälki-ilmoittautuminen tapahtumaan onnistuu kisatoimistossa tapahtumapäivänä klo 17.00-19.45 välisenä aikana.

 

 • Reitti on virallisesti mitattu. Vuoden 2023 Reittikarttaan ja tapahtuma-alueen karttaan voit tutustua täältä. Reitti on merkattu hyvin merkintänauhalla sekä ohjausmerkeillä. Reitillä on liikenteenohjaajia sekä jokainen kilometri on tarkistusmitattu ja merkattu kilometrikyltein.

 

 • Ajanotto Ajanotto tapahtuu ajanottosovelluksella. Kiinnitäthän numerolapun paitasi etupuolelle ja pidät sen näkyvillä, jotta saamme sinulle ajan. 5 kilometrin kävelyssä ei ole ajanottoa. Maksimiaika on kolme tuntia.

 • Sarjat 5 km juoksu, 10 km ja puolimarathon sarjoina miehet yleinen, naiset yleinen.

 • Huolto: maalissa ja reitillä. Reitin juoma-asemat:
  5 km matka - Juomapiste 2,5 km kohdalla ja maalissa
  10 km matka - Juomapiste 2,5 km + 7,5 km + maalissa
  21,1 km matka - Juomapiste 3,6 km + 8,6 km + 13,6 km + 18,6 km + 18 km + maalissa

   

 • Pukuhuoneet Hietarannan uimarannalla on juoksijoiden käytössä pukuhuoneet sekä WC:t.
   

 • Varustesäilytys: Osallistujille veloitukseton. Varustussäilytys sijaitsee kilpailutoimiston ja maalialueen läheisyydessä ja on avoinna tapahtumapäivänä klo 17.30-23.30.

 • Kuvat: Kuvia tapahtumasta päivitetään tänne tapahtuman jälkeen!

 • Tulokset 2023

 • Tulokset 2022

 • Tulokset 2021

 • Tulokset (2020) löydät täältä

 • Tulokset (2019) löydät täältä
   

 • Osallistumisen peruutus: Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.
   

 • Osallistumisen siirto: Osallistumisen siirto on mahdollista

  1. Seuraavan vuoden tapahtumaan
  Lääkärintodistuksella on mahdollista siirtää osallistuminen seuraavaan vuoteen 5 euron siirtomaksua vastaan 13.7.2023 mennessä. Tämän jälkeen siirtomaksu seuraavan vuoden tapahtumaan on 10 euroa. Siirto on tehtävä viimeistään 28.7.2023.

  2. Toiselle henkilölle
  Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle (22.7.2023 mennessä). Siirtotilanteessa hyvitämme siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu.


  Mikäli asiakkaan maksama alkuperäinen ilmoittautumismaksu on yhtä suuri tai suurempi, kuin siirtohetken uuden ilmoittautumisen ilmoittautumishinta, on siirtohinta asiakkaalle aina 5 €. Siirto toiselle henkilölle tai toiseen tapahtumaan on näin ollen aina maksullinen ja maksun suuruus riippuu alkuperäisesti ostetun lipun hinnasta.

  Huom! Liikuntaeduilla tehtyä maksua ei voi siirtää toiselle henkilölle.

  3. Toiseen tapahtumaan

  Osallistuminen on mahdollista siirtää saman vuoden toiseen Runner's High:n tapahtumaan (28.7.2023 mennessä). Siirtotilanteessa hyvitämme kohdetapahtuman siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu.

  Mikäli asiakkaan maksama alkuperäinen ilmoittautumismaksu on yhtä suuri tai suurempi, kuin siirtohetken uuden ilmoittautumisen ilmoittautumishinta, on siirtohinta asiakkaalle aina 5 €. Siirto toiselle henkilölle tai toiseen tapahtumaan on näin ollen aina maksullinen ja maksun suuruus riippuu alkuperäisesti ostetun lipun hinnasta.


 • Miten teen siirron?

  Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan, toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä sähköpostitse tapahtumat@runhigh.fi.

  Tarvitsemme siirtoasi varten sähköpostiviestissä seuraavat tiedot:
  -Alkuperäisen ilmoittautujan nimen
  -Siirron saajan nimen (mikäli siirto tehdään toiselle henkilölle)
  -
  Mihin tapahtumaan siirto tehdään

  Siirtopyynnön jälkeen saat sähköpostitse ohjeet siirron saajan ilmoittautumista varten.

 • Force Majeure
  Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai sitä ei pystytä järjestämään ylivoimaisen esteen johdosta, järjestäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa ilmoittautumismaksuja. Järjestäjä ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat tapahtuman peruuttamisesta tai siirtämisestä toiseen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi. Ylivoimaisena esteenä pidetään järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi hirmumyrsky, muu poikkeuksellinen säätila, yleiseen turvallisuuteen tai järjestykseen vaikuttava poikkeustila, viranomaisen antama määräys tai muu ylivoimainen este tapahtuman järjestämiselle

Practical Info

REITTI

Reitti koostuu 5 kilometrin mittaisesta kierroksesta, joka 5 kilometrillä juostaan kerran, 10 kilometrillä kahdesti ja puolimaratonilla kierretään neljään kertaan. Puolimaratonilla juostaan alkuun lisäksi 1,1 kilometrin mittainen lisälenkki.

Reittikarttan Google Maps versioon täällä.

Reitti on virallisesti mitattu ja kulkee Helsingin Seurasaarenselän kauniissa maisemissa.

LASTEN JUOKSU

Twilight_puolikas_2023_pieni.jpg
Twilight_10km_2023_pieni.jpg

Kids Run Helsinki Beach on osa Kids Run Helsinki -tapahtumasarjaa ja avaa Helsinki Twilight Run -juoksuillan! Juoksu on suunnattu alle 15-vuotiaille juoksijan aluille. Matkana on 7-vuotiaille ja nuoremmille 400 metriä ja yli 7-vuotiaille 800 metriä ja juoksu käydään Hietsun hiekalla! Jokainen osallistuja saa mitalin ja pientä purtavaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Kids Run Helsinki Beachiin Kids Run Helsingin nettisivuilla.

Twilight_5km_2023_pieni.jpg
Route
bottom of page