top of page

AIKATAULU

Helsinki Twilight Run on koko perheen juoksutapahtuma hämärtyvässä kesäillassa. 

 

Illan avaa lasten (alle 15-vuotiaille) juoksut.

5 kilometrin kävely sekä 5 kilometrin, 10 kilometrin ja puolimaratonin juoksut starttaavat näiden jälkeen ja suoritusaikaa näissä lajeissa on kolme tuntia. Matkat ovat virallisesti mitattuja ja sopivat niin harrastemieliseen hupijuoksemiseen kuin myös totiseen kisailuun.
 

Alustava aikataulu 2024
Klo 18.45 Kids Run Helsinki Beach 400 m 
Klo 19.00 Kids Run Helsinki Beach 800 m

Klo 20.15 Puolimaraton
Klo 20.30 10 km, 5 km ja 5 km kävely

TAPAHTUMAINFO

AIKATAULU

YLEISTÄ

REITTI

Program for the day

YLEISTÄ

 • Päivämäärä: 27.7.2024

 • Kisakeskus: Hietarannan Uimaranta (Hiekkarannantie 11, Helsinki)

 • Numeroiden haku: Numeroiden haku tapahtuu kilpailutoimistosta tapahtumapäivänä. Kilpailutoimisto sijaitsee lähtö- ja maalialueen läheisyydessä Hietarannan uimarannalla. Kilpailutoimisto on avoinna tapahtumapäivänä klo 17.00-20.00. Voit noutaa numerosi tapahtumaan klo 17.00-20.00 välisenä aikana. Huom! Jälki-ilmoittautuminen päättyy jo 19.45.

  Tulet saamaan 26.7. mennessä sähköpostilla tiedon omasta numerostasi. Kun saavut kisatoimistolle noutamaan numeroasi, otathan tämän dokumentin esille ja esitäthän numerosi dokumentista. Numero löytyy viestin alaosasta. Mikäli et saa viestiä, saat numeron omalla nimelläsi.
  Voit noutaa myös ystäväsi numeron esittämällä hänen kilpailunumeronsa hänelle lähetetystä viestistä.

  Kiinnitäthän kilpailunumeron juoksuasusi etupuolelle neljästä kulmasta ja varmistat, että numero on esillä koko matkan ajan.
   

 • Tuubihuivi: Helsinki Twilight Run & Walk -osallistumismaksu sisältää tuubihuivin.
  Saat huivin noutaessasi juoksunumeroasi.

   

 • Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen vuoden 2024 tapahtumaan on auki. Ilmoittaudu mukaan täällä!
   

 • Jälki-ilmoittautuminen: Jälki-ilmoittautuminen tapahtumaan onnistuu kisatoimistossa tapahtumapäivänä klo 17.00-19.45 välisenä aikana.

 

 • Reitti on virallisesti mitattu. Vuoden 2023 Reittikarttaan ja tapahtuma-alueen karttaan voit tutustua täältä. Reitti on merkattu hyvin merkintänauhalla sekä ohjausmerkeillä. Reitillä on liikenteenohjaajia sekä jokainen kilometri on tarkistusmitattu ja merkattu kilometrikyltein.

 

 • Ajanotto Ajanotto tapahtuu ajanottosovelluksella. Kiinnitäthän numerolapun paitasi etupuolelle ja pidät sen näkyvillä, jotta saamme sinulle ajan. 5 kilometrin kävelyssä ei ole ajanottoa. Maksimiaika on kolme tuntia.

 • Sarjat 5 km juoksu, 10 km ja puolimaraton sarjoina miehet yleinen, naiset yleinen.

 • Huolto: maalissa ja reitillä. Reitin juoma-asemat:
  5 km matka - Juomapiste 2,5 km kohdalla ja maalissa
  10 km matka - Juomapiste 2,5 km + 7,5 km + maalissa
  21,1 km matka - Juomapiste 3,6 km + 8,6 km + 13,6 km + 18,6 km + 18 km + maalissa

   

 • Pukuhuoneet Hietarannan uimarannalla on juoksijoiden käytössä pukuhuoneet sekä WC:t.
   

 • Varustesäilytys: Osallistujille veloitukseton. Varustussäilytys sijaitsee kilpailutoimiston ja maalialueen läheisyydessä ja on avoinna tapahtumapäivänä klo 17.30-23.30.

 • Kuvat: Kuvia tapahtumasta päivitetään tänne tapahtuman jälkeen!

 • Tulokset 2023

 • Tulokset 2022

 • Tulokset 2021

 • Tulokset (2020) löydät täältä

 • Tulokset (2019) löydät täältä
   

 • Eliittijuoksijat: Vuonna 2023-2024 seuraavat ajat alittaneet juoksijat pääsevät osallistumaan tapahtumaan veloituksetta:

  Miehet:
  5000 m / 5 km: 15.45
  10000 m / 10 km: 33.00
  Puolimaraton 1.12.00


  Naiset:
  5000 m / 5 km: 18.15
  10000 m / 10 km: 38.15
  Puolimaraton: 1.22.00

  Eliittijuoksijoiden ilmoittautumisissa laitathan meille sähköpostia osoitteeseen tapahtumat at runhigh.fi. Kerro viestissä tiedot tuloksestasi (tapahtuman nimi, aikasi sekä linkki tuloksiin). Tulos on tullut tehdä virallisissa rata- tai maantiejuoksuissa kausien 2023 tai 2024 aikana.

   

 • Osallistumisen peruutus: Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.
   

 • Osallistumisen siirto: Juoksija voi halutessaan ostaa siirtoturvan, jolla ilmoittautumisen saa siirtää seuraavan vuoden Twilight Run & Walk:lle tai käyttää maksamansa summan toiseen yhteen tapahtumaosallistumiseen. Siirtoturvan hinta on 10 euroa.

  Mikäli siirtoturvaa ei ole hankittu ilmoittautumisen yhteydessä, asiakkaalla on oikeus siirtää ilmoittautuminen tapahtumaan toiselle henkilölle 10 euron siirtomaksua vastaan, mutta ei oikeutta siirtää ilmoittautumista itselleen toiseen tapahtumaan tai seuraavalle vuodelle.

  Järjestäjä ei palauta maksettua ilmoittautumismaksua takaisin missään tilanteessa.


  1. Siirto toiselle henkilölle

  Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle (20.7.2024 mennessä) 10 euron siirtomaksua vastaan.

  Huom! Liikuntaeduilla tehtyä maksua ei voi siirtää toiselle henkilölle.

  2. Siirto seuraavan vuoden Twilight Run & Walkiin (vaatii siirtoturvan)

  Mikäli osallistuja on ostanut ilmoittautumisen yhteydessä siirtoturvan, on osallistuminen mahdollista siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan 26.7.2024 mennessä.

  3. Siirto toiseen tapahtumaan (vaatii siirtoturvan)

  Mikäli osallistuja on ostanut ilmoittautumisen yhteydessä siirtoturvan, on osallistuminen mahdollista siirtää toiseen Runner's High:n juoksutapahtumaan (26.7.2024 mennessä). Siirtotilanteessa hyvitämme kohdetapahtuman siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu.

  Miten teen siirron?

  Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan, toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä sähköpostitse tapahtumat (ät) runhigh.fi.

  Tarvitsemme siirtoasi varten sähköpostiviestissä seuraavat tiedot:
   

  • Alkuperäisen ilmoittautujan nimen

  • Siirron saajan nimen (mikäli siirto tehdään toiselle henkilölle)

  • Mihin tapahtumaan siirto tehdään

   Siirtopyynnön jälkeen saat sähköpostitse ohjeet siirron saajan ilmoittautumista varten.
    

 • Force MajeureJos tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai sitä ei pystytä järjestämään ylivoimaisen esteen johdosta, järjestäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa ilmoittautumismaksuja. Järjestäjä ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat tapahtuman peruuttamisesta tai siirtämisestä toiseen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi. Ylivoimaisena esteenä pidetään järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi hirmumyrsky, muu poikkeuksellinen säätila, yleiseen turvallisuuteen tai järjestykseen vaikuttava poikkeustila, viranomaisen antama määräys tai muu ylivoimainen este tapahtuman järjestämiselle

48458262147_a22cc26b0f_6k.jpg
Practical Info

REITTI

Reitti koostuu 5 kilometrin mittaisesta kierroksesta, joka 5 kilometrillä juostaan kerran, 10 kilometrillä kahdesti ja puolimaratonilla kierretään neljään kertaan. Puolimaratonilla juostaan alkuun lisäksi 1,1 kilometrin mittainen lisälenkki.

Reittikarttan Google Maps versioon täällä.

Reitti on virallisesti mitattu ja kulkee Helsingin Seurasaarenselän kauniissa maisemissa.

LASTEN JUOKSU

Twilight_puolikas_2023_pieni.jpg
Twilight_10km_2023_pieni.jpg

Kids Run Helsinki Beach on osa Kids Run Helsinki -tapahtumasarjaa ja avaa Helsinki Twilight Run -juoksuillan! Juoksu on suunnattu alle 15-vuotiaille juoksijan aluille. Matkana on 7-vuotiaille ja nuoremmille 400 metriä ja yli 7-vuotiaille 800 metriä ja juoksu käydään Hietsun hiekalla! Jokainen osallistuja saa mitalin ja pientä purtavaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Kids Run Helsinki Beachiin Kids Run Helsingin nettisivuilla.

Twilight_5km_2023_pieni.jpg
Route
bottom of page